Ofline
bazılarının oscam'da card seri numarasını ayarlayarak paylaşmak için 098d sky v15 almanya card teklif ettiğini fark ettim. birinin çözümü var mı? iyi öderdim!!!
Tam olarak ne demek istiyorsun? Bu sekilde tam anlasilir degil.bazılarının oscam'da card seri numarasını ayarlayarak paylaşmak için 098d sky v15 almanya card teklif ettiğini fark ettim. birinin çözümü var mı? iyi öderdim!!!
evet, cok sükür birisi anladi
v15 098D var lokal
Hocam burada paylassanda herkes ogrense kart okutmasini..benın ile iletişime gec
nsd kartlar o kadar kolay okutulamıyor malesef 1 nsd kart okutup paylaşıma acman ortalama 200 400 euro masrafı var bzen gectıgıde oluyor sen bana elinde ollan orjinal kartı soyle nasıl okutacagın konusunda yardımcı olurum bır arkadaş ds kart yolladı herşey tamam da sunucu kiralamıyoru kart modulu bende bekliyor kendi skyde kartımı v15 413 euro ve 13 gunde actım elinde kartı ve butcesı ollana yardımcı olurum bana ulstıgı takdırde 12 tane orjınal kartım var conax nsd vıacess nagra hepsini acarız sorun degilHocam burada paylassanda herkes ogrense kart okutmasini..