E-Sat Well-known member Ofline 17 Ocak 2021 #4 CanalSat France Bein sports kanallari Malisef acilmiyor Bende de simdi denedim. normal Canalsat kanallari sorunsuz.
CanalSat France Bein sports kanallari Malisef acilmiyor Bende de simdi denedim. normal Canalsat kanallari sorunsuz.
TüRKMaSTeR Administrator Yönetici Ofline 17 Ocak 2021 #8 Suleyman23' Alıntı: Cccam astra uydusunu aciyormu sizde arkadaslar? Genişletmek için tıkla ... Slm Derbiye bakmak içinmi soruyorsun?
Suleyman23' Alıntı: Cccam astra uydusunu aciyormu sizde arkadaslar? Genişletmek için tıkla ... Slm Derbiye bakmak içinmi soruyorsun?
S Suleyman23 New member Ofline 17 Ocak 2021 #9 Aynen 2 gündür çanak tesisat 2 uydu alıcı ücretli server aldım kanallar açık değil hocam cihazdan kaynaklı sanırım enigma 2 cihaz almayı düşünüyorum
Aynen 2 gündür çanak tesisat 2 uydu alıcı ücretli server aldım kanallar açık değil hocam cihazdan kaynaklı sanırım enigma 2 cihaz almayı düşünüyorum
TüRKMaSTeR Administrator Yönetici Ofline 17 Ocak 2021 #10 Suleyman23' Alıntı: Aynen 2 gündür çanak tesisat 2 uydu alıcı ücretli server aldım kanallar açık değil hocam cihazdan kaynaklı sanırım enigma 2 cihaz almayı düşünüyorum Genişletmek için tıkla ... Enigma2 cihazda alsan, Türkçe olarak derbi yayını açık değil. Ama bazı uydulardaki yabancı kanallar maçı verecek.
Suleyman23' Alıntı: Aynen 2 gündür çanak tesisat 2 uydu alıcı ücretli server aldım kanallar açık değil hocam cihazdan kaynaklı sanırım enigma 2 cihaz almayı düşünüyorum Genişletmek için tıkla ... Enigma2 cihazda alsan, Türkçe olarak derbi yayını açık değil. Ama bazı uydulardaki yabancı kanallar maçı verecek.